About me

14:50 The DIY Life 0 Comments


Wat leuk dat je me wat beter wilt leren kennen! Ik zal je op deze pagina wat meer over mezelf vertellen. Mijn naam is Tessa, en ik mag al 27 jaar op deze aarde rondlopen. In mijn persoonlijke leven ben ik in juni 2019 afgestudeerd voor mijn studie International Business and Languages. In 2018 ben ik getrouwd met de allerliefste man. In de zomer van 2019 zijn we trotse ouders geworden van onze dochter en in de winter van 2021 van een zoon! Elke dag probeer ik te genieten van alles wat God me die dag geeft. Dat kan een glimlach zijn van een vreemde, een knuffel van mijn man of een leuke reactie op de blog!

Ik zocht vaak naar leuke blogs en idee├źn op het internet voor DIY's. Deze vond ik ook, alleen niet in het Nederlands en dat vond ik erg jammer. Al jaren twijfelde ik over het starten van een blog, en uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt. In juni 2015 begon ik met mijn blog Glitteress. Ik heb altijd veel geknutseld als kind, en nog steeds vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn. 

Ik ben het bloggen onwijs leuk gaan vinden, en nog steeds heb ik er ontzettend veel plezier in om artikelen te schrijven, leuke DIY's te bedenken en daar foto's van te maken. In 2016 veranderde ik de naam van mijn blog van Glitteress naar The DIY Life. Naast DIY's kun je op The DIY Life ook recepten en persoonlijke artikelen vinden.

Wil je The DIY Life ook op social media volgen? Dat kan! Je kan The DIY Life vinden op Pinterest (@thediylifenl)

Heb je een vraag, opmerking, of wil je graag met The DIY Life samenwerken? Ga dan naar de contact pagina, of stuur mij een mail via thediylife@outlook.com. 

Heel veel plezier met het lezen van mijn artikelen! En hopelijk blijf je gezellig plakken, lijkt me leuk!

Have fun!
Tessa

About meThe DIY Life - Nederlandse DIY blog
© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.