Handlettering swap 4e editie

07:00 The DIY Life 0 Comments


Het heeft een tijdje geduurd, maar de vierde editie van de Handlettering swap is er! Je kunt je vanaf vandaag tot en met zaterdag 6 oktober aanmelden via deze link. Niet geheel onbelangrijk zijn de voorwaarden voor de swap, die hieronder staan. De vorige edities waren een enorm succes, waardoor we het aantal deelnemers hebben verhoogd van 50 naar 80! Je krijgt iets minder dan een maand om jouw swap te maken, want tussen 3 en 5 november zullen we allemaal onze swap versturen.

Heb ik je nog niet helemaal overgehaald? Wist je al dat we deze editie een handlettering loterij hebben? Je kunt leuke handlettering prijzen winnen, gesponsord door Handletteren, Imakin, Lief Leven en Inpakken en Uitdelen! Daarnaast krijgen alle deelnemers een aantal kortingscodes om alle spullen aan te schaffen voor deze swap die je nodig hebt. Schrijf je hier in.

Belangrijkste voorwaarden

- Je bent minimaal 18 jaar
- Je woont in Nederland
- Het blijft tot aan het uitpakmoment een verrassing wie je swapmaatje is
- De enige verplichte kosten zijn de verzendkosten
- Ben je al enthousiast? Meld je dan hier aan!
Op 9 oktober begint de swap

Verplichte en keuze items

Elke editie doen we ons best om andere verplichte items te gebruiken. Er zijn vier verplichte items. We vragen iedereen om die items mee te sturen met de swap. Daarnaast kun je nog kiezen uit een hele lijst met keuze items. Jouw swapmaatje zal een aantal voorkeuren aangeven, maar jij kunt alsnog kiezen wat je het liefst wilt maken. De verplichte items voor deze swap staan hieronder:
- Ansichtkaart met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger
- Klein canvas met een geletterde quote
- Vulpen of brushpen
- Sleutelhanger met naam van je swapmaatje

Als je je wilt aanmelden, maar je hebt nog een aantal vragen, dan kun je mailen naar handletteringswap@outlook.com. Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden. Al met al belooft het weer een leuke swap te worden, waar wij nu al erg enthousiast over zijn! We zouden het heel erg leuk vinden als jij met ons mee wilt doen aan deze swap.

Have fun!
Tessa


Wat je misschien ook leuk vindt:

Handlettering swap 4e editieThe DIY Life - Nederlandse DIY blog
© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.