Even een update + heel leuk nieuws!

08:00 The DIY Life 1 Comments


Het is een héle tijd geleden dat ik iets van me heb laten horen. De laatste blog die online is gekomen, was de aankondiging van de Handlettering Swap #4 begin oktober! Dat vraagt om een update van de afgelopen vijf maanden. Er is in die tijd veel gebeurd en ik heb ook heel erg leuk nieuws..!

In augustus vorig jaar begon ik aan mijn eerste echte baan, een fulltime aanstelling. Vijf dagen per week werken viel me zwaar, zeker in het begin. Daardoor had ik het bloggen toentertijd op een laag pitje gezet. De nieuwe baan vroeg veel van me qua energie, maar ik vond het geweldig. Eindelijk een echte baan, geen stage meer! Dat voelde ontzettend goed, en ik had onwijs leuke collega's.

Met een brok in mijn keel heb ik helaas eind januari alweer afscheid moeten nemen. Van februari tot mei vorig jaar heb ik een afstudeerstage gedaan, die helaas als onvoldoende werd beoordeeld. Ik had het destijds ontzettend druk met het plannen van onze trouwdag en ging daar helemaal in op. Niet gek natuurlijk, maar mijn afstudeerscriptie leed er helaas wel onder. Dat moest ik bekopen met een nieuwe afstudeerstage, waar ik momenteel mee bezig ben. En helaas ook met het opzeggen van mijn ontzettend leuke baan...

Als ik terug kijk op die periode, vond ik het moeten opzeggen van mijn baan het zwaarste. Ik heb er dagenlang mee lopen malen in mijn hoofd of het echt niet anders kon. Er werd mij ook voorgesteld of ik niet een aantal dagen per week kon blijven werken, waar ik ook zeker over nagedacht heb. Uiteindelijk heb ik toch besloten om mij compleet op mijn afstuderen te focussen. En daarmee kan ik gelijk ook een prachtig nieuwtje met jullie delen...!

Vorig jaar was namelijk een bijzonder mooi jaar voor mijn man en mij. Op 18 juli 2018 zijn we getrouwd. Het was een prachtige dag en we hebben met volle teugen genoten, en niet minder tijdens onze huwelijksreis daarna naar de Belgische Ardennen. Wat was het mooi! Maar ons jaar werd nóg mooier, want eind november hadden we een positieve zwangerschapstest in handen..! We verwachten ons eerste kindje! Zo snel hadden we het niet verwacht, maar we waren en zijn dolgelukkig met de komst van ons kleine wondertje!

Al met al was het een bijzonder jaar vorig jaar, met ups en downs. Ik heb destijds een stap terug moeten doen door even niet te bloggen. Ik kwam er qua energie niet aan toe. De eerste twee maanden van mijn zwangerschap waren erg vermoeiend en ik voelde me belabberd. Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter. Nu ben ik 21 weken zwanger en wel moe, maar ik voel me goed. Onze kleine liet al van zich merken in week 16, toen voelde ik het eerste schopje. Ik kan met geen woorden beschrijven hoe bijzonder het is en voelt om zwanger te zijn en ik gun iedere vrouw met heel mijn hart dat zij dit ook mogen meemaken!

Half februari zijn we verhuisd, begon ik aan mijn afstudeerstage en vorderde de zwangerschap. Al met al was het een druk begin van het nieuwe jaar, maar wel ontzettend leuk. Momenteel zijn we nog lang niet klaar met klussen, maar gelukkig vinden we het beide erg leuk om te doen. Zo nu en dan vind ik het wel jammer dat ik niet overal bij kan helpen vanwege mijn zwangerschap, maar er zijn genoeg andere klusjes die ik wél kan doen.

Ik wil het bloggen weer gaan oppakken, al heb ik geen flauw idee met welke regelmaat dat gaat zijn. Er komt een leuke samenwerking aan met een product review en ik heb al vele andere ideeën die liggen te wachten om uitgevoerd te worden. Al met al veel inspiratie, met soms een beetje te weinig energie. Ik heb er zin in om weer te bloggen, blijf je gezellig hangen?

Have fun!
Tessa


Wat je misschien ook leuk vindt:

Even een update + heel leuk nieuws!The DIY Life - Nederlandse DIY blog

1 opmerking:

© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.