8 tips om je relatie leuk te houden!

19:25 Tessa Kuipers 0 Comments

Als je een verkering hebt, verloofd bent of getrouwd, is dat prachtig! Geniet er van! Maar wat als je geen inspiratie hebt om te doen, of als je merkt dat je beide wel iets wilt doen, maar je weet niet wat? Ik heb 8 tips en ideeën die je kunt doen om je relatie leuk te houden en om te genieten van elk moment samen, ook (en vooral) van de kleine dingen!
1. Date night
Neem elke week de tijd om een date-night te organiseren; ga samen uit eten, of ga samen iets doen wat je al een tijd niet meer gedaan hebt, bijvoorbeeld naar de bioscoop of juist een boswandeling maken. 

2. Cadeautjes
In de verkeringstijd geef je elkaar misschien wel (kleine) cadeautjes zoals een knuffeltje of een leuk kaartje. Maar waarom zou je daar mee stoppen als je getrouwd bent? Verras elkaar eens af en toe met iets leuks!


Geen inspiratie? Klik hier voor leuke cadeau ideeën!

3. Samen koken
Als jullie beide van lekker eten houden (wat ongetwijfeld zo is), ga dan eens samen koken! Het is niet alleen lekker om te smullen van het eindresultaat, maar samen de groenten snijden of elkaar een beetje bloem op het gezicht smeren is ook erg leuk!


Klik hier voor het recept van een gezonde pizza!

4. Goede gesprekken
Neem eens per dag of per twee dagen samen de tijd om te praten over alles wat jullie bezig houdt. Zo leer je niet alleen elkaar beter kennen, maar als de ander ergens mee zit of jij zit ergens mee, kan je dat delen en zo voorkom je (hopelijk) ruzies.

5. Herinneringen ophalen
Als de plekken waar jullie verkering kregen, of je een speciaal moment samen had, dichtbij zijn, kan je daar samen eens heen gaan om herinneringen op te halen.

6. Liefdesbrieven
Ben je op zoek naar iets romantisch wat je voor je vriend(in) of partner kan doen, maar heb je niet een heel groot budget? Een hele romantische manier om te zeggen hoeveel je van de ander houdt, is door een liefdesbrief te schrijven.

7. Verrassing
Een verrassing hoeft niet groot of duur te zijn. En dan heb ik het niet over cadeautjes (want die hebben we al gehad), maar over een dagje weg of een leuk uitje. Je kan bijvoorbeeld een middag lekker ontspannen wandelen in het bos, of samen naar het zwembad gaan, genieten van de zonsondergang of zelf een romantisch diner verzorgen in de achtertuin!

8. Hobby's
Wat vindt de ander heel erg leuk om te doen? Wat zijn zijn/haar hobby's? Als je die (nog) niet weet, of je besteedt er samen weinig aandacht aan, probeer dan eens de hobby van de ander samen te doen. Bijvoorbeeld samen een moestuin aanleggen, of samen schilderen! Zo leer je niet alleen de ander beter kennen, maar de ander zal het zeker weten waarderen dat jullie samen doen wat hij/zij leuk vindt.

Heb je nog aanvullingen of andere leuke ideeën om je relatie leuk te houden, vul ze dan hieronder in bij de reacties!

Have fun!

Tessa
Wat je misschien ook leuk vindt:

8 tips om je relatie leuk te houden!The DIY Life - Nederlandse DIY blog
© The DIY Life, 2015-2017. Mogelijk gemaakt door Blogger.