Pinspiratie: DIY's in een nieuw jasje!

11:56 The DIY Life 0 Comments


Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe editie van Pinspiratie! Oftewel: inspiratie van Pinterest voor leuke DIY ideeën. Er zitten weer heel leuke ideeën tussen, en ik kan niet wachten om ze met jullie te delen! Oh, en nog iets heel erg belangrijks: heb jij je al aangemeld voor de nieuwsbrief van The DIY Life? De eerste wordt aan het einde van deze maand verzonden, en die wil je niet missen!

Het eerste leuke DIY idee is erg makkelijk om te maken! Helaas heb ik hier in Brussel (waar ik stage loop voor 5 maanden) niet de materialen voor deze DIY, maar anders had ik hem allang zelf gemaakt! Je kiest een bepaalde vorm (op de foto is het een hart) en je knipt er een aantal van uit. Daarna heb je wol nodig, waarvan je het begin met tape of lijm vastplakt op het midden van jouw figuur. En daarna is het een kwestie van de wol er zo vaak omheen draaien tot je helemaal klaar bent!
Bron: Pinterest
Vorige week zaterdag kon je lezen hoe je een saaie, witte muur opvrolijkt met leuke knopen. Deze DIY kan je namelijk ook met knopen doen (op de foto is deze DIY met kleine en grote confetti). Wat je doet is het volgende: je hebt verschillende kleuren en formaten confetti nodig en die plak je vast op een stuk touw. Wat misschien nog leuker is, is een aantal stukjes touw, die je dan onder elkaar kan hangen als een aantal verschillende slingers. Je kan dan voor elke slinger een andere kleur confetti of een ander formaat confetti gebruiken. Mogelijkheden genoeg!
Bron: Pinterest
Voor de derde DIY is een bezoekje aan de Action heel handig. Je hebt namelijk een dienblad nodig van hout (kan natuurlijk ook een ander materiaal zijn). Hier kan je op zetten wat je maar wilt, maar het voorbeeld op de foto met plantjes vind ik persoonlijk heel erg leuk. Daarna heb je een paar stukken stevig touw nodig, die je onderaan in een knoop met elkaar vast maakt. Daar komt het dienblad op te leunen. Daarna kan je het dienblad met de touwen op gaan hangen op een punt aan je plafond of ergens anders. Ook kan je het dienblad eerst nog schuren en verven, of juist opvrolijken met washi tape, confetti, knopen....
Bron: Pinterest
En dan zijn we helaas alweer aangekomen bij de laatste DIY! Deze DIY lijkt een beetje op de vorige, maar dan 'in het groot'. Je hebt namelijk drie of vier (of hoeveel je ook maar wilt) plankjes nodig, waar je gaten in gaat maken. Meet eerst het formaat van de bloempotjes op, die in de gaten komen. Het zou natuurlijk jammer zijn als de gaten veel te groot of juist net te klein zijn! Daarna heb je in de vier hoeken van de planken ook nog gaten nodig, waar een lang stuk touw doorheen gaat om de planken mee op te hangen. En tot slot kan je de bloempotten nog versieren! Als je het ophangen van de planken lastig vindt, kan je er ook voor kiezen om ze aan de muur vast te maken.
Bron: Pinterest
Dit was weer een editie van Pinspiratie, hopelijk heb jij er net zoveel inspiratie uit kunnen halen als ik! Wil je weten waar je de leukste DIY spulletjes voor deze DIY en meer kan kopen? Meld je dan aan op de nieuwsbrief van The DIY Life!


Have fun!
Tessa

Wil je op de hoogte blijven van The DIY Life? Volg me dan op Instagram, Facebook of Pinterest.


Wat je misschien ook leuk vindt:

Pinspiratie: DIY's in een nieuw jasje!The DIY Life - Nederlandse DIY blog
© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.