Gezocht: deelnemers voor de 2e handletteringswap!

09:43 The DIY Life 0 Comments


De eerste editie van de handletteringswap, die dit jaar in januari en februari plaatsvond, was een groot succes. We vonden het organiseren van deze swap ontzettend leuk en we hebben veel positieve reacties gehad. Daarom gaan we voor de tweede keer de handlettering swap organiseren! Alle deelnemers zijn binnen en de aanmelding is gesloten!


Voor wie de eerste editie gemist heeft, zal ik in het kort vertellen wat deze swap inhoudt. Het hoofdthema is natuurlijk handlettering, en het maakt niet uit of je net begonnen bent met handletteren of dat je al een gevorderde bent. We willen deze swap zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. Het idee is dat je verschillende items maakt of koopt voor jouw swapmaatje. Dit kan een poster zijn, een ansichtkaart of een aantal stickers. Tijdens de swap blijft het geheim van wie jij een pakketje krijgt, dat weet je pas als je de swap ontvangen hebt. 

Let op: er kunnen maximaal 50 mensen meedoen en je kan je tot en met 13 mei aanmelden. Wanneer alle 50 deelnemers bekend zijn vóór 13 mei, kan je je vanaf dat moment niet meer inschrijven. Wees er dus snel bij!

Hieronder volgt een kort overzicht van de belangrijkste voorwaarden:
• Je bent minimaal 18 jaar en je woont in Nederland
• De enige verplichte kosten voor deze swap zijn de verzendkosten van € 3,95
• Er zullen een aantal verplichte items zijn en een aantal keuze items (je vindt ze hier)
• Iedereen mag meedoen: beginner en gevorderde in handlettering

Heb je nog andere vragen? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar handlettering(@)outlook.com en we zullen je zo snel mogelijk een antwoord sturen. Blijf ons volgen op Facebook (@handletteringswap) en op Instagram (@handlettering_swap) om op de hoogte te blijven van de aanmeldingen en de rest van de swap!

Have fun!
Tessa

Wil je op de hoogte blijven van de swap en van The DIY Life? Volg me dan op Facebook, Instagram en Pinterest!

Wat je misschien ook leuk vindt:

Gezocht: deelnemers voor de 2e handletteringswap!The DIY Life - Nederlandse DIY blog
© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.