Bible journaling: ken jij het al?

09:00 The DIY Life 0 Comments


Het is niet iets nieuws, maar wel iets wat ik nog nooit heb gedaan, namelijk Bible Journaling. Dit houdt in het kort in dat je op een creatieve manier een Bijbelgedeelte uitlegt of uitbeeldt. Hier zijn heel veel verschillende manieren voor, en er zijn zelfs al speciale Bijbels te koop met extra ruimte voor Bible Journaling. In dit artikel leg ik je er meer over uit.
Bron: Pinterest

Wanneer je een tijdje op Pinterest hebt gezocht, vind je het vast wel: Bible Journaling. In de inleiding hierboven legde ik al kort uit wat het is. Maar hoe werkt het eigenlijk? Het idee is heel simpel. Wanneer je een Bijbelverhaal of -gedeelte leest wat je heel erg aanspreekt, kan je dat onderstrepen. Wat je ook kan doen, is het Bijbelgedeelte tekenen wat jij er bij ziet, of juist een vers wat je aanspreekt opschrijven in handlettering. 

Wat je naast een speciale Bible Journaling Bijbel nog meer kan gebruiken:
- Fineliners of andere pennen/stiften
- Washi tape
- Stickers
- Verf
- Lint
- Glitters


Bron: Pinterest
Zelf heb ik helaas geen Bijbel die hiervoor geschikt is, maar hier kan je er een kopen voor € 45. Deze Bijbel staat wel op mijn wishlist die ik afgelopen dinsdag online heb gezet. Hieronder heb ik nog een aantal voorbeelden gezet over Bible Journaling die ik van Pinterest gehaald heb.


Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Wat vind jij van Bible Journaling?


Have fun!
Tessa

Wil je op de hoogte blijven van The DIY Life? Volg me dan op Instagram, Facebook en Pinterest.
Dit artikel kan affiliate links bevatten

Wat je misschien ook leuk vindt:

Bible journaling: ken jij het al?The DIY Life - Nederlandse DIY blog
© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.