Gratis printable: anti-vervelingspotje

07:00 The DIY Life 0 Comments


Het is je vast wel eens overkomen: je verveelt je en je hebt geen idee wat je wilt gaan doen. Die momenten herken ik ook zeker. En dan is het nog het meest vervelende dat je soms minuten (die wel uren lijken) voor je uit staart om te bedenken wat je wilt gaan doen. Herkenbaar? Dan heb ik een leuk idee voor je!

Die momenten zijn vervelend hè? Als je dan een potje hebt met allemaal leuke ideeën om te doen, is vervelen er niet meer bij. Zoek een leuk potje bij je thuis waar je kaartjes in kunt doen. Via de link hieronder kun je twee soorten kaartjes downloaden met dezelfde opdrachten.
Het idee van het anti-vervelingspotje is dat je de kaartjes met de opdrachten in een potje stopt. Elke keer als je je verveelt, haal je er een kaartje uit. Op elk kaartje staat een opdracht die je kunt doen. Er zijn creatieve opdrachten bij, maar ook opdrachten om bijvoorbeeld je beste vriend(in) te verrassen. Kortom: een anti-vervelingspotje!

Hieronder vind je de printables die je kunt downloaden. Je kunt er eentje of allebei downloaden (het is gratis). Er zijn in totaal 16 opdrachten en de opdrachten zijn voor beide ontwerpen hetzelfde. Zodra je de printable hebt aangevraagd, stuur ik 'm zo snel mogelijk naar je op. Dit kan ik helaas niet automatisch laten doen, maar dat mag de pret niet drukken. Het kan dus iets langer duren voordat je de printable(s) hebt ontvangen. Check ook zeker even je spambox als het erg lang duurt.


Ik ben razend nieuwsgierig of jij de printable(s) gedownload hebt en wat je ervan vindt! Laat het vooral weten in de reacties hieronder of via Instagram.

Have fun!
Tessa

Wat je misschien ook leuk vindt:

Gratis printable: anti-vervelingspotjeThe DIY Life - Nederlandse DIY blog

0 reacties:

© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.