DIY: verwen pakketje voor de buurt

08:03 The DIY Life 0 Comments


Deze tijd met het corona virus is voor iedereen raar denk ik. Voor mij in ieder geval. En toen moest ik ook denken aan onze straat. Laten we naar elkaar omzien en gewoon iets kleins geven als oppepper. Dus ik stelde pakketjes samen met kleine dingetjes. Lees snel verder hoe jij ook zo'n pakketje kunt maken!

Misschien weet je wel dat ik een kleine webshop heb met een aantal zelfgemaakte spulletjes. Ik heb onder andere spulletjes uit mijn webshop gebruikt om de pakketjes samen te stellen. In een pakketje zit namelijk:
- Een boekenlegger
- Een onderzetter met een quote
- Een theezakje
- Een briefje

In mijn shop kun je 10 houten onderzetters kopen voor € 4. Dit zijn vierkante onderzetters zonder enige opdruk. Je kunt ze zelf verven of met een fineliner of stift iets op de onderzetter schrijven. Ik heb er met een fineliner een leuke tekst op geschreven en er geen coating over gedaan. Je kunt er met ModPodge een soort coating over doen, maar wacht dan wel tot de stift of fineliner is opgedroogd. Als je verft, hoeft er niet per se een coating over.

De boekenlegger kun je ook in de shop kopen, of je maakt er zelf eentje. Het is erg makkelijk: je knipt een rechthoek uit stevig papier met (of zonder) een leuk patroontje. Daarna schrijf je er een quote op en kun je de hoeken nog rond maken.

Tot slot heb ik er nog een theezakje en een briefje bij gedaan. Op het briefje heb ik geschreven dat we elkaar als buren misschien niet (goed) kennen, maar dat dit ongetwijfeld voor iedereen een rare tijd is. Ik heb kort uitgelegd wat er in het pakketje zit en dat er geen coating op de onderzetter zit. Er kunnen dan kringen op komen.

We hebben leuke reacties gekregen op de pakketjes. Het is zoiets kleins, maar je bent lekker (met of zonder kinderen) aan het knutselen en je laat de mensen die in de buurt wonen weten dat ze niet alleen zijn in deze tijd.

Ik wil je veel sterkte wensen en ik hoop dat je samen met de mensen om je heen door deze rare tijd heen zult komen!

Tessa

Wat je misschien ook leuk vindt:

DIY: verwen pakketje voor de buurtThe DIY Life - Nederlandse DIY blog

0 reacties:

© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.