DIY: bored jar

15:44 The DIY Life 0 Comments

Deze DIY is ideaal voor als je je verveelt, misschien perfect voor in de zomervakantie, of als je gewoon iets leuks wilt doen! De DIY van vandaag is namelijk een bored jar. Het idee: een leuke glazen pot met daarin allemaal idee├źn om te doen voor als je je verveelt!
Wat je nodig hebt voor deze DIY:
Een glazen pot
Washi tape
Knopen
Andere decoraties
Papier
Pen
Dubbelzijdig tape
Permanent marker (optioneel)
STAP 1
Als eerste heb je de glazen pot nodig. Ik heb een pot gebruikt waar pastasaus in zat. Het etiket kan je er makkelijk afhalen door heet water over het etiket te doen en het er langzaam af te trekken. Als er daarna nog lijmresten op de pot zitten, heb ik een heel handig trucje voor je: nagellak remover! Dan doe je wat remover op een wattenschijfje en haal je zo heel makkelijk alle lijmresten van de pot af! Ideaal!
STAP 2
Vervolgens kan je de pot gaan versieren met alles wat je in huis hebt en wat je leuk vindt. Zelf heb ik washi tape gebruikt en leuke knopen. Om de knopen aan de pot vast te maken gebruik ik dubbelzijdig tape. Als je wat teveel tape hebt afgeknipt is dat niet erg, je kan namelijk (als je het achterkantje van de tape af hebt gehaald) de tape zo omvouwen en dan heb je een dubbele laag tape!
STAP 3
Daarna heb ik met een stift de woorden 'Bored jar' op de pot getekend.
STAP 4
Als laatste kan je vierkante papiertjes pakken (of zelf knippen) en er dingen op schrijven die je wilt doen als je je verveelt. En klaar is je bored jar! Nu alleen nog een vleugje verveling en dan komt de pot helemaal tot zijn recht! ;-)
Have fun!
Tessa

Wat je misschien ook leuk vindt:

DIY: bored jarThe DIY Life - Nederlandse DIY blog
© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.