DIY muismat

15:28 Tessa Kuipers 0 Comments

In het dagelijks leven is de computer bijna onmisbaar. Onderdeel van een computer is de muis natuurlijk, en een muismat is dan ideaal. Maar wat als je geen muismat hebt? No worries, want vandaag laat ik je zien hoe je van een kurken onderzetter en wat leuk scrapbook papier een mooie muismat kan maken!
Wat je nodig hebt:
Een kurken onderzetter
Scrapbook papier
Een schaar
Een pen
Mod Podge
Een kwast
Washi tape (optioneel)

STAP 1
Als eerst leg je de onderzetter op het scrapbook papier en trek je de vorm van de onderzetter over op het papier. Let op: teken op de achterkant van het papier, zodat je straks niet op je muismat zelf pennenstrepen hebt!
Stap 2
Een logische volgende stap is natuurlijk het uitknippen van je vorm op het scrapbook papier.
STAP 3
Nu is het tijd voor Mod Podge! Pak je kwast erbij en leef je uit! Smeer eerst wat Mod Podge op de onderzetter zelf, zodat je daarna het papier er op kan plakken. Als je het papier eenmaal vastgeplakt hebt, kan je nog een laagje Mod Podge over het papier heen doen als beschermlaag.
STAP 4
Dit is een optionele stap, die je niet per se hoeft toe te passen. Ik heb washi tape om de rand van de onderzetter gedaan om het geheel netjes af te werken. Als je andere ideeën hebt om je muismat te versieren, zou ik zeggen ga je gang en laat je creativiteit los op je muismat!
En dan het eindresultaat: een leuke en mooie muismat, die je helemaal naar je eigen wensen kan maken!
Have fun!
Tessa


Wat je misschien ook leuk vindt:

DIY muismatThe DIY Life - Nederlandse DIY blog
© The DIY Life, 2015-2017. Mogelijk gemaakt door Blogger.