Review: magnetische tape

06:31 The DIY Life 0 Comments

Bij de Action hebben ze tegenwoordig magnetische tape. Vandaag zag ik het liggen en heb ik het meegenomen. Voor drie rolletjes betaal je € 0,99. Ze zijn goedkoop, maar is het ook goed? Dat ga ik vandaag testen!
Wat is magnetische tape?
Magnetische tape, wat is dat eigenlijk? Je moet denken aan washi tape (omdat de tape bedrukt is met allemaal leuke figuurtjes), maar dan magnetisch. Je kan het bijvoorbeeld op je koelkast plakken, een magnetisch bord of je verwarming. Het is bij de Action te koop, en de drie rolletjes die ik gekocht heb, zien er zo uit:
Elk rolletje is 60 cm lang en 2 cm breed. Er waren een aantal keuzes, maar het is niet als met washi tape dat er duizenden soorten zijn (maar dat komt nog wel misschien).

Het knippen van de tape
Dan gaan we beginnen met het knippen van de tape. Ik heb op mijn kamer een magnetische planner hangen, waar ik de washi tape graag op wil hebben. Maar is het makkelijk te knippen? Ja, het is heel makkelijk te knippen, mits je een scherpe schaar hebt. Met een botte schaar gaat het (natuurlijk) wat lastiger.
Hoe magnetisch is de tape?
En dan waar het om draait: hoe magnetisch is de tape eigenlijk? Het blijft heel goed op mijn magnetische planner zitten, en het is gelukkig ook niet zo dat je keihard moet trekken om de tape weer van het bord af te halen. Je kan het er makkelijk af halen, maar uit zichzelf zal het er niet snel af vallen.
Magnetische tape van de Action: een aanrader of niet?
Jazeker! Het is een echte aanrader! De tape is er met verschillende patroontjes en kleurtjes te krijgen. Hoewel je niet een heel lang rolletje hebt (60 cm lang) ben je wel goedkoop uit. Het blijft goed en lang zitten en het fleurt je koelkast, bord of verwarming leuk op!

Have fun!

Tessa

Wat je misschien ook leuk vindt:

Review: magnetische tapeThe DIY Life - Nederlandse DIY blog
© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.