Vaderdag: 6 cadeau tips

21:33 The DIY Life 0 Comments

Deze zondag is het weer vaderdag. Alle vaders van Nederland worden dan weer even in het zonnetje gezet! Als jij jouw vader ook in het zonnetje wilt zetten, maar je weet niet hoe, dan zijn deze zes cadeau tips misschien wel wat voor jou! Als je op de onderstreepte woorden in de titels klikt ga je naar de DIY!
1. Een memory-tegeltje
Herinneringen zijn altijd mooi om te bewaren. Dit kan op veel verschillende manieren, zo ook met een memory tegeltje. Het idee is een tegeltje met daarop een (aantal) foto('s) die veel betekenen voor je vader.


2. Een spannende film
Is jouw vader gek op (spannende) films? Dan is bijvoorbeeld de film National Treasure een aanrader! Het is een spannende film waarin Nicholas Cage op zoek gaat naar het mysterie dat al een aantal generaties in zijn familie de ronde doet. Wil je een volledige review lezen en nog andere filmtips? Klik dan hier.

3. Maak een stoere fotolijst
Als je thuis nog wat fotolijsten hebt liggen, of je haalt er een (paar) bij de winkel, kan je deze makkelijk en snel pimpen met wat spuitverf. Je kan ze een stoere, tijdloze look geven door bijvoorbeeld zwart en goud te gebruiken.

4. Maak een heerlijke appelmuffins
De liefde van de man gaat door de maag, en dat gaat nog steeds op! Wil jij je vader iets lekkers geven voor vaderdag? Dan zijn deze heerlijke appelmuffins misschien een idee! Het is makkelijk te maken, heerlijk en heel leuk om te zien!

5. Een beschreven mok
Om en rond vaderdag zijn er in de winkels vaak mokken te koop met teksten zoals 'jij bent de liefste papa'. Het is natuurlijk leuk als je die koopt en aan je vader geeft, maar het is nóg leuker als je hem zelf gemaakt hebt!

6. In glas graveren
Naast een mok beschrijven kan je ook in een glas graveren! Als je het graveert, gaat het er minder snel af dan met een stift of pen, waardoor het glas langer mee gaat (dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn).
Hopelijk heb je wat aan deze zes vaderdag geschenken! Ik wens je (alvast) een hele fijne vaderdag en geniet er van!
Have fun!
Tessa

Wat je misschien ook leuk vindt:

Vaderdag: 6 cadeau tipsThe DIY Life - Nederlandse DIY blog
© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.