7 DIY's voor deze zomer!

12:18 The DIY Life 0 Comments

Vandaag laat ik zeven DIY's (niet van mijzelf) de revue passeren die leuk zijn om deze zomer te doen. De DIY's zijn praktisch, leuk en origineel! De meeste zijn makkelijk te maken, maar sommige zijn een uitdaging!
1. DIY van strijkkralen
Deze DIY is makkelijk, snel en leuk om te doen! Je kan namelijk alle kleuren gebruiken die je hebt en er allerlei vruchten van maken (zoals op de foto). Klik hier om de DIY te bekijken.
2. Je eigen zomerhoed maken
Via deze site kom je bij de DIY voor je eigen zomerhoed. Er worden 10 verschillende manieren gegeven hoe je je eigen zomerhoed kan maken. Ideaal voor als de zon fel schijnt, en het staat ook nog eens heel leuk!
3. Pimp je sneakers
Wanneer je zelf sneakers hebt die saai zijn, of je hebt ze expres wit gekocht, kan je ze pimpen met textielstiften!
4. DIY hangstoel
Deze gave hangstoel kan je helemaal zelf maken en pimpen! Klik hier om te zien hoe je dat doet.
5. Maak je eigen vitamine water
In de zomer is het heerlijk om lekker fris drinken te hebben. Wat nou als je dat zelf kan maken, en het er ook nog eens super fancy uitziet? Klik hier om te zien hoe je dit maakt!
6. Bloempotjes pimpen
Het is erg leuk om plantjes in huis te hebben, en het is al helemaal leuk als ze in een leuk potje staan! Met een fineliner of een permanent marker is het erg makkelijk om bijvoorbeeld een schattig gezichtje op je bloempot te maken. Vervolgens kan je hier bijvoorbeeld vetplantjes in zetten.
7. Zelf ijsjes maken
In de zomer, als het warm is, is het tijd voor een ijsje. Wat nou als je die ijsjes zelf kan maken? Op deze site zijn veel recepten te vinden voor lekkere en gezonde ijsjes!

Have fun!

Tessa

Wat je misschien ook leuk vindt:

7 DIY's voor deze zomer!The DIY Life - Nederlandse DIY blog
© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.