Mijlpalen van The DIY Life

11:00 The DIY Life 0 Comments


Wauw, ik kan het niet geloven, maar over 2 maanden bestaat mijn blog gewoon al twee jaar! In die twee jaar is er veel gebeurd en ik heb ook een aantal mijlpalen bereikt. Het is geweldig om mezelf al twee jaar blogger te mogen noemen en geweldige mensen mogen leren kennen, de vele trouwe volgers die ik heb gekregen en leuke projecten die ik mag doen!
Alle mijlpalen van de afgelopen 2 jaar op een rijtje:

• In de introductie schreef ik er al kort over, maar in mei bestaat mijn blog 2 jaar! Ik begon onder de naam Glitteress, maar die heb ik begin dit jaar veranderd naar The DIY Life, hier lees je waarom ik dat deed. Onlangs heb ik ook nog het logo van The DIY Life veranderd! Wat vind jij van het nieuwe logo?

• Vanaf begin 2017 heeft The DIY Life een eigen domeinnaam, namelijk: www.thediylife.nl Voorheen (en dat is nu nog steeds mogelijk) was de url glitteress.blogspot.nl, maar omdat ik de naam van mijn blog gewijzigd heb, wilde ik dat ook in de url.

• Vooral in de afgelopen paar weken heb ik veel leuke samenwerkingen gehad met gastbloggers! In februari en maart van dit jaar kwam er bijna elke donderdag een gastartikel online. Hierdoor heb ik veel leuke mede-bloggers leren kennen en

• Samen met Daniëlle van Buttydaantje.nl heb ik begin dit jaar de handletteringswap georganiserd. Wat was dat een succes! Het was ontzettend leuk om te organiseren en we hebben veel positieve reacties gehad van de deelneemsters. Op Facebook en Intsagram kwamen we veel mooie kunstwerken tegen die iedereen had gemaakt met handlettering voor haar swapmaatje. TIP: in mei komt de tweede editie van de handletteringswap er aan! Tegen die tijd zullen we je op social media op de hoogte houden en dan laten we je ook weten waar je je in kan schrijven!

• Ik heb veel nieuwe hobby's ontdekt, waaronder handlettering! Het is zo ontzettend leuk om te doen, en ik heb er enorm veel plezier in! Er zijn zoveel verschillende niveaus in handlettering. Ik ben nog lang niet goed, maar het blijven oefenen en steeds weer nieuwe lettertypes en technieken ontdekken blijft leuk!

• Op Instagram heb ik afgelopen week een mijlpaal gehaald van 500 volgers, wat echt geweldig is! Alle lieve mensen die me aanmoedigen en die trouw The DIY Life volgen! En afgelopen vrijdag had ik nog een hele leuke mededeling op Instagram, want de Action had mijn foto gedeeld! En niet alleen in Nederland, maar ook in België, wauw! De Action in Nederland had al 2 keer eerder een foto van The DIY Life gedeeld, maar het blijft iets om trots op te zijn. #ikstondletterlijktedansen

• Maar liefst 3.000 views had ik in de maand februari, en zelfs nog een beetje meer. Wat een geweldig aantal! Ik had deze mijlpaal gedeeld op Instagram en Facebook, waar jullie met lieve reacties kwamen.

Have fun!
Tessa

Wil je op de hoogte blijven van The DIY Life? Volg me dan op Facebook, Instagram en Pinterest!


Dit artikel kan affiliate links bevatten.Wat je misschien ook leuk vindt:

Mijlpalen van The DIY LifeThe DIY Life - Nederlandse DIY blog
© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.