4 dingen om te doen in de winter!

08:00 The DIY Life 0 Comments

Het is weer winter, wat betekent dat het buiten koud is, het is weer vroeg donker, en de mensen zijn vaker chagrijnig.. Maar niet getreurd! Vandaag geef ik je 4 tips voor dingen die je kan doen in de winter, voor binnen én buiten. Oh, en sneeuwpret hoort er natuurlijk ook bij!

1. Chocolade fonduen
Een kaasfondue is iets wat populair blijft merk ik, en die mag niet in dit rijtje ontbreken. Maar wat als we de kaas vervangen door chocolade? Neem een paar marshmallows mee, wat aardbeien of bananen doe ze aan een satéprikker en maak er een gezellige avond van met z'n allen! Zelf heb ik dit nog nooit gedaan, maar het lijkt me zó lekker om eens van een chocolade fondue te smullen..!

Foto: Foodnetwork.com

2. Zonder stroom

Wat?! Are you serious? Een hele dag zonder stroom? Dit is natuurlijk niet handig voor als het echt heel erg koud is. Maar stel dat het koud is (maar niet te koud) kan je lekker tegen elkaar aan kruipen met een warm dekentje, 's avonds kaarsjes aan, elkaar hele verhalen vertellen en leuke bordspellen doen! Aahw.. dat is nog best wel romantisch! Echt iets om te proberen dus! Ben je wel even klaar met de winter, en heb je last van dipjes? Lees dan mijn post over 5 anti-winter dip tips!

Foto: Pinterest

3. Een laaaange boswandeling

Als je wel eens in het bos komt, weet je misschien dat er hele gave dingen zijn te vinden en te zien daar. Bijvoorbeeld mooie dennenappels, leuke blaadjes, eikeltjes en noem maar op..! Als je deze verzamelt, kan je er leuke dingen mee doen. Eikels bijvoorbeeld kan je goud spuiten, en er dan een leuke decoratie van maken! In oktober van dit jaar heb ik elke week een herfst DIY gemaakt. Dus als je inspiratie nodig hebt: er staan genoeg ideeën op The DIY Life!4. Sneeuwpret
Er is natuurlijk geen winter compleet zonder sneeuw! Dus daarom deze vierde en laatste tip: ga lekker naar buiten als er sneeuw ligt! Maak leuke sneeuwengeltjes, hou een gaaf sneeuwballengevecht, ga lekker schaatsen, sleeën of bouw je eigen iglo! Eigenlijk zijn er veel dingen die je alleen in de winter kan doen, omdat je daar sneeuw en ijs voor nodig hebt. Best jammer dat het de laatste paar jaren niet veel gesneeuwd en gevroren heeft. Dit jaar op naar een nieuwe kans, en geniet ook lekker van de winter, want het kan heel gezellig en leuk zijn!
Foto: Pinterest

Have fun!
Tessa

Wat je misschien ook leuk vindt:

4 dingen om te doen in de winter!The DIY Life - Nederlandse DIY blog
© The DIY Life, 2015-2019. Mogelijk gemaakt door Blogger.